TFF Förvaltningsdag Hälsa, Kost och Livsstil

LÄS MER

Välkommen till teknik- och fastighetsförvaltningens förvaltningsdag med tema Hälsa, Kost och Livsstil. Vi börjar med lunch, kl 12 i Padelbaren, Litteraturvägen 4 A. Efter lunchen blir det föreläsning med vårt tema. Du anmäler dig, via e-tjänsten till någon av nedanstående aktiviteter. Senare på eftermiddagen blir det fika, goodiebag och utlottning av fina vinster. 

Bowling
När du kommer till bowlinghallen behöver du låna bowlingskor och ett bowlingklot. Det finns olika storlekar och vikter på kloten, så välj en som känns bekväm för dig. Ni kommer att spela 2-3 personer per bana. 

Gymmet
Att prova på träning på ett gym är ett bra sätt att komma igång med en fysisk aktivitet. Instruktör kommer att finnas på plats och guida dig. Klä dig i bekväma träningskläder och skor. 

Padel
Padel spelas på en mindre bana än tennis och omges av glasväggar och nät. Du som är nybörjare, kommer att få en kort genomgång hur det går till av instruktörer som finns på plats. För att spela padel behöver du ett padelrack och en boll, bekväma kläder och gymnastikskor. Padelrack och boll lånar du på plats om du inte har egen utrustning.

Spinning
Du tränar på en spin-cykel, där det är du själv som väljer och reglerar motståndet. Du bestämmer hur lätt eller utmanande det blir för dig. Spinning ger dig effektiv konditionsträning som ger varierande träningseffekter: snabbhet, uthållighet och styrka. Träningskläder, gymnastikskor, vattenflaska rekommenderas.

Yoga avslappning
Yogaavslappning är en kraftfull teknik för att minska stress, främja återhämtning och skapa balans i kropp och sinne men även för att lindra spänningar. Ledig klädsel rekommenderas.

Aktivitetsrunda
En skön promenad i Lerbergsskogen, med rolig och spännande information på vägen innehåller även någon liten enklare övning. Kläder efter väder och bekväma skor.


 

 

 

Frågor om e-tjänsten

Ingrid Larsson
ingrid.larsson@hoganas.se
042-337251

Personuppgiftsansvarig

Kommunstyrelsen
kommunen@hoganas.se

Följande behövs för e-tjänsten

  • Anställd på Teknik- och fastighetsförvaltningen

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa