Medarbetardag

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Med stor entusiasm och en hjärtlig dos av förväntan, vill vi bjuda in er till något alldeles speciellt – våra Medarbetardagar! Dessa två dagar är fyllda med inspiration, samhörighet och en skön nypa kaxighet, och vi kan knappt vänta på att dela dessa ögonblick med just dig.

Bland höjdpunkterna finner vi en inspirerande föreläsning av den externa föreläsaren P-G Wettsjö, som kommer att ta oss på en upptäcktsresa genom kommunikationens underbara värld på arbetsplatsen. Förbered dig på att bli inspirerad, utmanad och kanske till och med lite förändrad.

Anmälan och mer information: 
Vi ses den 7 eller den 8 maj på Höganäs Sportcenter i Läktarhallen precis som i fjol. Under dessa dagar kommer vi ha 4 pass, du anmäler dig till ett av passen. Det bjuds på en fikapåse när du kommer och du får något gott i handen när du lämnar passet. Här i e-tjänsten har du möjlighet att välja specialkost. 

Vi som arbetsgivare vill understryka hur mycket vi värderar din närvaro och ditt engagemang. Dessa dagar är designade för dig – för din utveckling, ditt välbefinnande och för att vi tillsammans ska fortsätta bygga en arbetsplats där alla känner sig uppskattade, inspirerade och stolta över att vara en del av vårt team i Höganäs.

Frågor om e-tjänsten

Malin Sörensson
hr-avdelningen@hoganas.se

Personuppgiftsansvarig

Kommunstyrelsen
hr-avdelningen@hoganas.se

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa