Intyg - begäran

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Intyg i förhållande till din anställning beställer du här. 

Tjänstgöringsintyg kallas ett intyg som styrker den tid du har arbetat. Det utfärdas av närmaste chef  och du får det här via Mina sidor som svar när du skickat in din begäran. 

Tjänstgöringsbetyg kallas ett intyg som styrker den tid du arbetat samt innehåller en beskrivning av dina arbetsuppgifter och ett omdöme på hur du skött arbetet och samarbetet.  Även det utfärdas av närmaste chef  och du får det här via Mina sidor som svar när du skickat in din begäran.

Intyg till försäkringskassan eller ditt fackförbund för inkomst utfärdas av HR-servicecenter, du ka beställa det här (men du får svar via HR-servicecenter) eller genom att skicka ett mejl till hrservicenter@helsingborg.se. 

Ett arbetsgivarintyg specificerar antal timmar som du arbetat varje månad samt lön och eventuella tillägg för att du ska få rätt ersättning från din A-kassa. Du beställer det intyget direkt via din A-kassa, gå in på din A-kassas mina sidor och ange att beställningen ska skickas till hrservicecenter@helsingborg.se. Du kan inte beställa arbetsgivarintyg på något annat sätt eller i ett annat syfte än att bekräfta arbetade timmar och lön. Du kan se mer information om arbetsgivarintyg här. 

Följande behövs för e-tjänsten

  • anställd inom Höganäs kommun
  • anställd inom Höganäs omsorg AB

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa